Kino Mana- lomi lomi nui massasje kurs på Oppdal

Påmelding og mer info på tlf.99436159, e-post aloha.aleksandra@gmail.com

26. mai, 2021

hvordan påvirker kursene på mine "studenter"

Om du er som jeg var; for mye negativ energi brukes på problemer, relasjoner og sjukdom. Du mister litt oversikten i eget liv. Dette får for stor oppmerksomhet samtidig som du opplever å ikke få gjort noe med det. Lyder det kjent ?
Jeg ble syk av det.
Men i 2014 meldte jeg meg på Lomi Lomi Nui massasjekurs hos Aleksandra Gorczyca. Jeg reiste til Trondheim på 5 dagers kurs med blokk og blyant og så for meg andre massasjekurs jeg hadde gått på - litt i klasserom med teori og litt på benk med praksis og veiledning.
Så feil kan en ta.
Jeg ble tatt med inn i en verden av kjærlighet, tillitt, pust, latter, gråt, sang, dans og massasje selvsagt. Gi massasje og få massasje. Etter 5 dager føltes jeg som et nytt menneske som så på meg sjøl og verden med nye kjærlighetsøyne. Aleksandra var så trygg, empatisk, forståelsesfull og dyktig i dette arbeidet at jeg fikk maksimal uttelling for hele meg.
Dette kurset gjorde endringer i min hverdag.
I dag har jeg en indre kjerne som støtter meg. Livet er ikke problemfritt, men jeg møter utfordringer på en annen måte. Det er denne kjærligheten og tillitten som ble skapt på kurset som har fulgt meg videre. Jeg møter problemer med å se etter positive løsninger. Jeg gir ikke «mat» til det negative eller til frykten fordi det er ikke der løsningene ligger. Sterkere og sterkere vokser det fram en takknemlighet i meg for mitt liv. Jeg møter hver dag med glede og forventning selv om den ikke er perfekt.
Siden 2014 har jeg gått 2 kurs til hos Aleksandra - bare fordi jeg fortjener det!
Lisabeth Bakke

Massasjekurset Lomi Lomi Nui var ikke et vanlig massasjekurs. Det var en 5 dagers magisk opplevelse. En slags reise dypt inni seg selv. Det var dans, sang og stille nærvær. Vi ga og tok imot massasje med omsorg og kjærlighet til hverandre, med respekt for våre utfordringer og behov. Aleksandra er en utrolig dyktig både kurslærer og massør, og en blid person med et stort hjerte. Tusen takk for det lærerike, enestående kurset Aleksandra. Tusen takk Lisabeth for at jeg fikk bli kjent med deg på kurset. Jeg ble så glad og takknemlig for de vakre og fullverdige stundene vi hadde sammen. Tusen takk for samværet, flotte Aleksandra og Lisabeth ❤️Aloha i Mahalo nui������������En stor varm klem fra Marta

"Healing kommer innenfra takket være kjærligheten"

 

Kino Mana kurs er en fantastisk opplevelse for alle, for dem som ønsker å føle seg bedre i sin egen kropp,føle harmoni, frihet og fred i livet på alle nivåer, er også bra for alle kroppsterapeuter som ønsker seg å bli kjent med en annen form for helhetlig terapi.

Kino Mana  det er bevisst arbeid med kropp og sjel. Kjærlighetens kraft er hoved elementet i hele kurset.


Lomi Lomi Nui massasje er bare en del av dette som du vil lære på kurset men også Kahi Loa sjamanistisk massasje, Huna esoterisk kunnskapp fra Polynesia, elementer av hula Dance, Hawaiianske ritualer og meditasjoner, energi givendepust, selvmassasje.

Kino(kropp) Mana(kraft) vi har kraft i vår kropp og kroppen er tempel for vår sjel. Hvis kroppen er fanget av stress og spenninger blir vi separert fra vår sjel, og resultatet er ofte sykdom (mai'i).
Helse (ola) kommer når vi er i stand til å frigjøre oss fra spenninger og blokkeringer og gjenopprette balansen mellom kropp og sjel.
Du også kan lære denne kunsten!
Gjennom vår egen utvikling er vi i stand til å forstå hvordan vi kan hjelpe oss selv til å kunne hjelpe andre.
I en vakker gruppe mennesker i gledelig atmosfære og akseptasjon til at hver av oss er unik, helbreder vi oss og alt rundt oss. 

 

Er du klar til din indre reise, hente helse og glede til livet og lære å:
- gi og motta massasje
lære å være:
- mer avslappet
- bevissthet over egen kropp og sinn
du får også:
- mer energi
- bedre konsentrasjon og tilstedeværelse
- større selvtillit
- ro og fred eller økt styrke i kroppen

Kraftmoment er nå(manawa)! Meld deg på kurset!


Kino Mana er et 10 dagers kurs delt i 2 treninger. Dato før din første og andre treningen velger du selv.
Kurs bevis for de som fullføre begge treninger.

                                                                                          

 

Kino Mana kurs,

Pris 10 000,- Per del

Sted Oppdal,

det er begrenset antall plass

påmelding og reservasjon av plass til kurset i august ved å betale forskud 2000,- til konto nr 05393181445 

siste påmeldingfrist til kurs 15 august

 

 

 

 

 

 

 

 

mer info og påmelding på tlf.99436159 eller send e-post aloha.aleksandra@gmail.com

Gjør fred med din kropp og ditt sinn
åpne ditt hjerte til deg selv
og verden vil bli et paradis
Du er alt det som er rund deg
Og alt rund deg er DU
Aleksandra Gorczyca Kino Mana lærer og lomi lomi nui practicioner