ORDMASSASJE

Tusen Takk for alle gode tilbakemeldinger. ( send din inntrykk du også til aloha.aleksandra@gmail.com)
 

Massage and mindfulness in one. Fabulous one! Aleksandra creates friendly and positive atmosphere from the very beginning, which made it easier to enjoy massage and let muscle tension go. After massage I felt lighter, happier, relaxed, more mobile in my body and more grateful. Beside she unlocked my joints, stretched my body she "programmed" me how to breath deeper naturally and, what was very new to me, unblocked my emotions. What has never happened before. I work as massage therapist myself, tried different massages, lomi lomi nui as well but that was so far one of  the best experience 🙃 I highly  recommend it to everybody!
Thank you Aleksandra, hope to see you some day at your workshops to learn from you superpowers that you have 🧚‍♀️f
Monika K
 
Etter en tid med litt vage nakke og ryggplager, så fikk jeg en "låsning" i går , som gjorde at jeg knapt kom ut av sengen.
Fikk time hos Alexandra kl.11 i dag, og hun gjorde underverker med meg.
Fra første berøring, som en sommerfuglvinge, som en kjærlig mor og ikke minst som en profesjonell sportsmassør.
God stemning, vakker musikk og deilige dufter gjorde hele besøket fullkomment.
Hun berørte mange ondter jeg hadde fortrengt, både fysisk og psykisk , så jeg måtte gråte litt, men det var deilig befriende.
Blir nok ikke siste gang jeg skal dit å få behandling.
Kan ikke annet enn å anbefale et besøk.
Aloha
 
Til Aleksandra
“ hei, Jeg heter Anita og er 60 år gammel. Hatt muskel og leddsmerter siden jeg var ei lite pie. Starta i det ene kneet. På sykehuset den gang kalte de det nervegikt. Jeg var bår. Siden har det vært mye smerter. Fikk diagnosen fibromyalgi for nærmere 30 år siden. Var hjelpepleier på ortopedisk, kjente smertene øke, men trodde vel egentlig det var all gåinga på sementgulvet på sykehuset. Begynte etterhvert jobbe på alders og sykehjem, det gjorde ikke bedre, med tunge løft etc. Var ofte hos legen, pga brennende smerter i nakke, rygg og hofteregionen. Ble sykemeldt og friskmeldt, orka ikke gå hjemme, men til slutt måtte jeg bare kapitulere. Slutt på det jeg likte aller mest hjelpe andre, nå måtte jeg hjelpe meg selv. Smertene varierte fra dag til dag. Søvnmangel, hodepine og konsentrasjonsmangler var noe og er noe jeg strever hard med. Har forsøkt mye forskjellig fra medikamenter og vært gjennom flere ulike behandlinger. Fra psykomotorisk aktiviteter, psykolog og flere andre ting. Det hjelper ei stund, men når en har blitt ufør, så skjer det selv at økonomien tilsier at en ikke har råd til behandling 1-2 ganger månedlig. For behandling er dyrt. Vi som har kroniske lidelser får ingenting fra stat/kommune til å fullføre behandling som kanskje virker i det lange løp.
Før ca 1 1/2 mnd siden satt jeg på nettet og kom over en massasje form Lomi Lomi Nui. Aldri hørt om den for . Trykte liker og delte siden. Tenkte ikke noe mere over dette. Er ikke så ofte inn og ser på sidene, men etter ei ukes tid gikk jeg inn, og der så jeg at jeg hadde vunnet 90 min med lomi lomi nui massasje. Ringte og lurte på om det var tilfelle. Og det var det fikk en time. Første gang 9 okt 2015. Spennende. Måtte prøves, har prøvd alt annet, hvorfor ikke, tenkte jeg. Med åpent sinn til min første behandling. Ble møtt av en behagelig dame Aleksandra. Gikk inn til et rom med to lanestoler, bord og en massasjebenk. Var noe spent, og hadde vond i kroppen. Satte oss ned og prata. Hun spurte om alt, og dette var også nytt. Hun var genuint opptatt av meg som person (deg/dere) Ingen telefoner, ingen forstyrrende elementer. Hun fikk meg til å føle meg som et menneske ikke ”bare” en i systemet, og bare det var nok til at jeg følte og fikk tiltro til henne med en gang. Hun fortalte at lomi lomi nui er en healing massasje og at den har en sterk påvirkning på den fysiske helse også den psykiske og åndelige. Hun lærte meg også hvordan jeg bør puste. Så var det selve massasjen. Masse olje, hun satte på helt nydelig musikk, og gikk selv og sang. Bare det gjorde at du som kunde/bruker slapper helt av. Hun jobber med hele kroppen fra topp til tå. Har aldri kjent noe lignende, avslappende, og så godt. En lukket person er kanskje ikke det letteste å jobbe med, men det virka som Aleksandra hadde klart det som ingen andre hadde. Åpna meg, på en virkelig positiv måte. Alle kanaler virka frigjort. Alt fra sorg, savn, gråt og glede. Følte meg rett og slett lykkelig. Kunne danse når jeg dro hjem, og det er første gang på mange år at jeg kunne føle meg slik.
Må også fortelle at jeg er en røyker, men etter behandlingen føler jeg ikke det suget etter røyken så sterk. Fra 12-15 røyk til 1-2, så alt i alt er denne behandlingen godt for absolut alt og det er jo positiv.
Nå har jeg hatt 3 behandlinger og føler at det går bare en vei, nemlig oppover og framover.Nå sover jeg godt om natta, har ingen vanskeligheter med stå opp. Dette i seg selv har vært et veldig stor problem på grunn av smertene. Har aldri følt meg så våken på mange, mange år og det er en herlig følelse.
Nå har jeg en behandling igjen og jeg gruer meg, med tanke på at jeg vet det finnes en behandling for oss som strever med kroniske lidelser . For det koster. Vi som er uføre har ikke muligheter til å gå regelmessig til slik behandling så jeg /vi skulle ønske at slik behandling skulle vart underlagt statlig støtte på lik linje med leger, fysioterapeuter etc. Dette er jo også forebyggende behandling, og dette er jo dette skrikes mye fra politikerne. Forebyggende, så mange flere kan gå tilbake til arbeid. Det er for sent for meg, men det kommer og er mange der ute, som trenger slik behandling.
Til slutt vil jeg si at på det følelsemessige planet ser jeg på hverdagslig problemer på en helt annen måte. Føler energien strømme i kroppen. Føler at jeg har tatt livet mitt tilbake. Har også begynt å akseptere ting i livet på en god måte. Smiler faktisk til mennesker jeg går forbi og føler meg lykkelig. Skjønner at jeg kan få tilbakeslag, men da vet jeg at det finnes en løsning, og håper jeg kan få fortsette med denne behandlingen i framtida.
På en smerte skala fra 1-10 var jeg på 9-10 på det værste. I dag er jeg på en 2-3 og det er nesten lik 0 for meg. Så TUSEN TUSEN TAKK til deg Aleksandra, som har gjort hverdagen min har blitt mye lettere å takle. Det er egentlig ikke så mye mere å si utenom dette, tror jeg har fått med det meste.
Med hele mitt hjerte og mere til. tusen tusen takk.”
 
WITH KNOWLWDGE, DEPTH, PRECISION AND UNCONDITIONAL LOVE,YOU provide ...wonderful sessions! You have brought Hawaii to Trondheim, and I whish for everyone to find the way to Your presence to experience this ancient Hawaiian Lomi Nui massage that You brought to this end of the world. Hawaiian ancesters must be proud! Mahalo Nui :-)
Anette
 
 
 
Jeg hadde en fantastisk opplevelse på Lomi Lomi massasjekurs hos Aleksandra i Trondheim høsten 2014 og jeg gleder meg til de neste 5 kursdagene. Atmosfæren var spesiell og fin mellom oss som var sammen, tillit og godhet. Det var like godt både å få og gi massasje, kroppen slappet av og tok imot. Behandlingen helet både kropp og sjel. Jeg anbefaler kurset varmt videre. Aleksandra er en dyktig, varm og erfaren lærer.
Lisabeth
 
 
Hva skal jeg si! Dette var den mest mirakuløse massasjen jeg noen gang har mottatt. Jeg er sykepleier og utdannet massør... og særdeles kresen ! Aleksandra fikk hver en muskel til å slappe av og i tillegg var jeg fylt med energi og velvære. Jeg unner enhver som sliter med å slappe av i kropp og sjel til å ta turen. Dette er kvalitet ! Jeg kan gjenta det i det uendelige og ønsker virkelig at flere benytter seg av denne fantastiske kroppsterapauten. Unn deg det! La musklene slappe av uten harde grep og spisse tommeltotter! Finn roen! Finn styrken! Nyt!
Hanne Forve
 
Tack för en djupt transformerande, kraftfull och vacker massage. Min värk i nacken är helt borta.
Camilla Berndtson
 
Etter tre behandlinger merket jeg stor forskjell. Kroppen var så "opphengt". Ble mere bevisst på pusten. Det var også viktig å roe ned etter behandlingen, for å få den beste effekten. Gjennomforingen av behandlingen vært utmerket-roen hadde stor effekt. Jeg har tidligere vært til andre kroppsbehandlinger, men denne anbefaler jeg virkelig. Dette skulle vært på blå resept.
Randi D
 
Jeg blitt mere avslappet i kroppen. Har blitt mere positiv i min livssituasjon. Sover bedre om natten. Energinivået er mye bedre. Er blitt mykerei leddene. Har fått bedre fysisk og psykisk helse. En meget behagelig massasje. Jeg har fåt ny energi og en bedre hverdag etter at jeg begynte med Lomi Lomi Nui massasje.
Ellen M.H