Lomi Lomi Nui massasje helhetlig terapi

Lomi Lomi Nui er massasje med opprinnelse fra Hawaii. Massasjen er vakker og harmonisk med sin kombinasjon av berøring og dans. Massasjen påvirker både den fysiske rikhet , så vel som den emosjonelle og åndelige rikhet. Hawaiianske folk sier at kroppen er et tempel for vår sjel og hver av oss er unik. Massasjenteknikken er dyp men ikke vond. Den er flytende med varme eteriskie oljer. Ved å arbeide med denne teknikken fjernes blokkeringer, vonde følelser og spenninger. Den fremkaller og stimulerer den helbredende kraften i vår kropp, og hjelper til gjenopprette balansen mellom kropp og sjel. Stress, spenning og åndelig smerte fører ofte til blokkeringer i kroppen, og til psykosomatiskie og fysiske sykdommer.

På det fysiske nivået mykner massasjen muskler og avlaster oss fra spenninger som genereres av stress. Den forbedrer blodsirkulasjonen og fremmer stoffskifte og fordøyelsen. Øker mobilitet og fleksibilitet i ledene. Stimulerer lymfesystemet og renser blodet.

På det følelsemessige nivå får vi muligheten til å se annerledes på hverdagslige problemer, og finne måter å løse dem på. Lær deg å fjerne frykt, bekymringer og noen ganger dårlige vaner. Etter massasjen oppleves ofte ny energi til positive forandringer i livet.

På det åndelige plan jobber massasjen med kjærlig omsorg, noe som gjør lettere å akseptere oss selv og det som skjer i vårt liv. En blir mer åpen for overflod som strømmer fra universet.

Massasjen er bra for dem som vil slappe av, så vel dem som trenger støtte i gjenopprettelse av fysisk og psykisk helse. Massasjen er også bra for gravide.

bilder er laget av en flink kunstner Torid Bjørnsen

Kino Mana kurs april 2015